Ügyviteli rendszer illesztés

Professzionális webáruházakhoz elengedhetetlen a külső szoftverek illesztése, mint az ügyviteli rendszerek számlázó programok. A két program összekapcsolásával számtalan lehetőség nyílik amikkel automatizálhat folyamatokat illetve egységesítheti az adatai kezelését, így könnyítve saját munkáját. A weboldalán megtalálható több különböző adatot képes rendszerünk az Ön programjából szinkronizálni.

Termékek

Az termékeket csak egy helyen kell létrehoznia és módosítani. Ezután webáruház automatikusan frissíti a már weboldalon megjelenő adatokat és akár dokumentumokat is.

Rendelések

A webes felületen leadott rendeléseket nem kell kézzel rögzítenie számlázó programjába, mivel azok automatikusan rögzítésre kerülnek címekkel és tételekkel együtt.

Vevők

A programjában tárolt felhasználókat és adataikat a webáruház átveszi, és új vagy módosított címek, adatok esetén ezeket továbbítja rendszerébe. Ezáltal Ön a számlázásnál már a Ügyfél által módosított adatokat láthatja.

Árak

Vevő szerződéses árait rendszeréből vesszük, így a weboldalon mindig naprakész információk fogadják a vásárlóikat anélkül, hogy ezt külön rögzítenie kéne a webáruzában.

Termékcsoportok

Weboldalán megjelenő kategóriákat és azok akár több szintű felépítését menedzselheti számlázó programjából.

Termékképek

Termékeihez tartozó képeket is elegendő csak egy helyen kezelnie. Rendszerünk pedig átveszi és megjeleníti azokat.

Szállítási és fizetési módok

Több szoftverben lehetőség van a szállítási és fizetési módok kezelésére, amiket a webáruház automatikusan átvesz.

Árgép, Árukereső kapcsolatok

Termékeit exportálhatjuk több különböző összehasonlító oldalra mint az Árukereső, Árgép, Olcsóbbat...stb. Ezzel növelheti vásárlóink számát.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bátran.


Kovács Csongor
Cégvezető
06 70 592 9416

Hawk Web Development Bt.
info@hawkwebdevelopment.hu

Kérjen ajánlatot ügyviteli rendszer illesztéshez