Csomagjaink
Bronz
Ezüst
Arany
Platina
Csomag ára
49 990 Ft
69 990 Ft
89 990 Ft
Egyedi
Csomag havidíja
5 000 Ft /hó
9 000 Ft /hó
15 000 Ft /hó
Egyedi
Feltölthető termékek száma
1 000
5 000
10 000
> 10 000
Reszponzivitás
A webáruházakat egyre gyakrabban nézik mobiltelefonról, így egy modern áruházban elengethetetlen, hogy legyen mobilra optimalizált nézet is, ami a legtőbb okostelefonon kényelmes és gyors használatot biztosít.
Automatikus SEO optimalizálás
Rendszereink képesek Ön helyett automatikusan elintézni a keresőoptimalizálás jelentős részét, mint például a keresőbarát url-ek, vagy meta kulcsszavak generálása. Ezek mellett lehetőség van több SEO beállítást manuálisan is módosítani, hogy a keresőkben a legjobb helyet érhesse el.
Tömeges termék feltöltés
A modul segítségével különböző formátumú fájlok segítségével egyszerűen létrehozhatja, módoshíthatja vagy akár törölheti is webáruházában lévő termékeit és annak adatait tömegesen.

Engedélyezett kiterjesztések:
 • CSV
 • XLS (Excel)
 • XLSX (Excel)
Amennyiben egyéb kiterjesztésre lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Teljesítménymérő scriptek
A webáruházba integrálhatóak a Google népszerű ingyenes teljesítménymérő eszközei. A Google Analytics, Google Ads és a Google Search Console segítségével könnyebb a látogatói statisztikákat, valamint a Google hirdetési és indexelési rendszerét követni. Az eszközök által nyújtott információk segítségével növelheti forgalmát és előrébb kerülhet a találati listákban.

Eszközök:
 • Google Analytics
 • Google Ads
 • Google Search Console
 • Google Tag Manager
Amennyiben más, akár nem Google szolgáltatást szeretne bekötni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Termék összehasonlítás
A vásárlónak több hasonló termék esetén nehézkes lehet megtalálni a Neki legideálisabbat. A termékek paraméterei alapján működő összehasonlító funkció ebben segít, ahol akár 4 különböző termék értékeit vizsgálhatják táblázatszerűen egyszerre a vásárlók és ezek alapján választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.
Kapcsolódó termékek
A kosárérték növeléséhez egy nagyszerű funkciót biztosít a kapcsolódó termékek modul, amivel felhívhagyjuk a vásárló figyelmét a termék mellé javasolt kiegészítő termékekre, vagy akár hasonló, de drágább termékekre is.
Kedvencek
Regisztrált vevők esetében egy népszerű funkció, hogy egy későbbi rendeléshez vagy összehasonlításhoz a saját polcára teszi a kedvelt termékeit a vásárló.
Regisztráció nélküli vásárlás
Egyre népszerűbb trend, hogy a vásárlók nem szeretnének a regisztrációval bajlódni, emiatt terjedt el az úgynevezett regisztráció nélküli vásárlás, ahol csak a vásárláshoz legszükségesebb adatok megadásával, már leadható egy rendelés.
Ajánló modulok (Kiemelt, új...stb)
Az ajánló modulok lehetőséget biztosítanak arra, hogy már a főoldalon felhívja a vásárló figyelmét a webáruház bizonyos termékeire, ezzel növelve a kosár értékét.

Ajánló modulok:
 • Új termékek
 • Kiemelt termékek
 • Akciós termékek
Amennyiben más ajánló modult szeretne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Szállítási és kezelési költségek egy szinten
A modul lehetőséget biztosít arra, hogy akár szállítási és fizetési mód kombinációja alapján meghatározható legyen egy limittel szállítási és kezelési költésg. Így különböző fizetési és szállítási módok esetén különböző árral is szembesűl a vásárló kosárértéktől függően.
Szállítási és kezelési költségek több szinten
A modul lehetőséget biztosít arra, hogy akár szállítási és fizetési mód kombinációja alapján meghatározható legyen egy limittel szállítási és kezelési költésg. Így különböző fizetési és szállítási módok esetén különböző árral is szembesűl a vásárló kosárértéktől függően. A modullal több értékhatár is meghatározható, amivel egy sávos szállítási és kezelési költség rendszert lehet kialakítani.
Több számlázási/szállítási cím kezelése vevőnként
Lehetőséget biztosít a regisztrált vásárlóknak több különböző számlázási és szállítási cím kezelésére. Ezzel az aktuális megrendelésnél ki tudja választani a legmegfelelőbbet anélkül, hogy korábbi címeit módosítani kelljen.
Szűrő
A vevőket elbizonytalaníthatja ha rengeteg terméket ömlesztve látnak egyszerre. Ebben segít a szűrő modul, amely a termékek paramétereiből automatikusan épül fel, amikre a vásárló szűrhet, akár többre is egyszerre. Ezzel a módszerrel akár több ezer termékből is könnyedén megtalálhatja a számára legideálisabbat pillanatok alatt.
Több nyelv kezelése
Amennyiben Magyarországon kívül is értékesíteni szeretne, vagy idegen nyelvű vásárlókat szeretne kiszolgálni, úgy a webáruház lehetőséget biztosít a termékek, kategóriák és egyéb tartalmak több nyelven való rögzítésére is.
Közösségi média megosztás
A modul lehetőséget biztosít arra, hogy a vásárlók megosszák a terméket, amivel népszerüsíthetik a webáruházat. Ez nem csak a közvetlen értékesítésre hathat ki, hanem a keresőoptimalizálást is segíti ha több helyen jelenik meg az oldalra mutató hivatkozás.
Chat
Népszerű funkció a webáruházakban, hogy egy chat bekötésével a vevő bármikor könnyedén felveheti a kapcsolatot az értékesítővel, amivel hamarabb jut a szükséges információkhoz. Ez a fajta közvetlen kommunikáció segíthet a kosárértékek növelésében és a bizalom kiépítésében.

Elérhető chat modulok:
 • Messenger
 • Smartsupp
Amennyiben ezektől eltérő modult szeretne illeszteni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Termék villámnézet
Kiváló funkció, hogy a látogató már a termékek listájánál bővebb információhoz jusson egy termékről, anélkül hogy be kéne lépnie annak részletes nézetébe. Ezzel a módszerrel kényelmesebbé és gördülékenyebbé lehet tenni a vásárlást, amivel a kosár értéke növelhető.
Elhagyott kosár értesítő
A modul a regisztrált vásárlók esetében megjegyzi a kosárba tett termékeket, és amennyiben nem véglegesítik a megrendelést, úgy pár napon belül erről értesítő levelet küld a vevőnek. Az így elfelejtett, otthagyott kosarak egy része megrendelésre kerülhet, amivel segíti a modul az értékesítést.
Hírlevélküldő integráció
Célszerű a vevőkkel folyamatosan tartani a kapcsolatot rendszeresen meghírdetett akciók és kedvezmények segítségével hogy ezzel növelhessük a vásárlások számát. Ilyen esetkere alkalmasak a különböző hírlevélküldő szolgáltatások, amikkel könnyedén megszerkesztheti a levél tartalmát és kezelheti feliratkozó listáját.

Integrált hírlevélküldők:
 • MailChimp
 • Listamester
 • DiMail
 • CronMail
Amennyiben más hírlevélküldőt szeretne használni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Csomagpontos szállítási integrációk
Manapság egyre népszerűbbek a csomagpont átvevőhelyek, mivel így a kiszállítással ellentétben nem kell a vevőnek otthon várnia a futárt, de nem is kell a bolthoz elmennie, hanem egy Neki legmegfelelőbb csomagponton veheti át a megrendelését.

Elérhető csomagpontok:
 • GLS
 • Pick Pack Pont
 • FoxPost
 • Posta Pont
Amennyiben ezektől eltérő csomagpontot szeretne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Árösszehasonlító oldalak
Az értékesítés növelésére egy remek lehetőséget biztosítanak az árösszehasonlító oldalak, ahol egy közös piactéren rengeteg új vásárlók lehet elérni.

Elérhető portálok:
 • Árukereső
 • Olcsóbbat
 • Árgép
 • Favi
Amennyiben ezektől árösszehasonlító oldalt szeretne illeszteni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Bankkártyás illesztés
A webáruházakban egyre elterjedtebbek a különböző bankok fizetési moduljai, amik azonnali fizetési lehetőséget biztosítanak a vevőknek. Az ilyen modulok segítségével a fizetés automatikusan megtörténik már a rendelés leadásakor, ami az Ön munkáját is megkönnyíti.

Elérhető banki illesztések:
 • SimplePay (OTP)
 • CIB
 • K&H
 • PayPal
 • BPayment
Amennyiben más bankkártyás fizetési modult szeretne használni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ügyviteli szoftver illesztés
A webáruház egy bizonyos mérete felett javasolt valamilyen ügyviteli szoftver vagy készletnyílvántartó program bevezetésére. Ezek legtöbbje alkalmas a termékek legtöbb adatán kívül a felhasználók vagy akár a termékkategóriák kezelésére is. Több ezer termék esetében az ilyen programokban egyszerűen nyílván lehet tartani a webáruház legfontosabb adatait.

Elérhető ügyviteli vagy készletnyílvántartó illesztések:
 • Partnerünk: Actual
 • Provimax
 • Symbol
 • KulcsSoft
Amennyiben más ügyviteli programot, vagy készletnyílvántartó rendszert szeretne használni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Egyedi kinézet
A webes értékesítésnél is fontos, hogy a webáruház kitűnjön versenytársaitól, amivel a vevők könnyebben megjegyezhetik azt. A rendszerben lehetőség van teljesen egyedi design kiépítésére külső grafikus bevonásával, aki az igényeinek megfelelően tervezheti meg saját egyedi arculatát.
Dedikált erőforrás
Amennyiben a webáruház terhelése indokolja, akár a látogatók, akár a termékek száma miatt, úgy lehetőség van dedikált erőforrás alkalmazására is a megbízható működés érdekében.
Bronz Ezüst Arany Platina
Csomag ára 49 990 Ft 69 990 Ft 89 990 Ft Egyedi
Csomag havidíja 5 000 Ft /hó 10 000 Ft /hó 15 000 Ft /hó Egyedi

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bátran.


Kovács Csongor
Cégvezető
06 70 592 9416

Hawk Web Development Bt.
info@hawkwebdevelopment.hu

Kérjen ajánlatot ügyviteli rendszer illesztéshez